FEDERACIÓ DE MOVIMENTS DE RENOVACIÓ PEDAGÒGICA DEL PAÍS VALENCIÀLES 24 PROPOSTES DEL MINISTERI

És una ocasió per parlar-ne així doncs si us sembla podeu proposar, ací baix el que penseu d'aquestes propostes.

Fins i tot podem preparar una sessió de debat sobre el tema.

 

 

Accés a la proposta

Aportacions al debat

T'animem a que tu també faces les teus aportacions al debat

Josep Angel

Molt resumidament: trobe que és una volta de cargol més en el nou paradigma neoliberal de l'educació.

D'una banda, carrega la responsabilitat de la necessitat de millora únicament en el professorat, al que qualifica (sense anomenar-ho) com a tècnics sense suficient competència tècnica i tecnològica.

El leitmotiv competencial de tot el document, s'alinea amb els principis educatius de la OCDE. De manera que estem en un pas més en la privatització encoberta de l'escola pública. 

Jaume Martínez

Era Foucault qui aconsellava que davant el desig de les paraules per eixir a passejar ens preguntàrem sempre per qui parla i des d'on parla. Quines persones defensen aqueixes 24 propostes? Homes? Dones? Tecnòcrates? Teòrics de la filosofia política? Pràctics de llarga i reconeguda experiència? Persones sàvies?, Experts disciplinars?, Postcrítics? Conservadors? Antropòlegs?, Psicòlegs? Economistes?

Foro de Sevilla

Supone un avance en algunos aspectos largamente debatidos acerca de la función docente y su desarrollo. Impulsa, además, el debate público. Sin embargo, tal y como ha sido elaborado y en el enunciado de sus propuestas omite medidas que, negociadas en profundidad con los representantes del profesorado, podrían asegurar la colaboración de los implicados. Daría ejemplo, además, del tan pregonado políticamente diálogo social.

Tu

Prem les teues neurones i fes-nos una aportació

Què en penses del que diu el document?

Estic d'acord que aquestes dades s'emmagatzemen i processen amb la finalitat d'establir contacte. Soc conscient que puc revocar el meu consentiment en qualsevol moment.*

* Indica los campos obligatorios